SON DAKİKA


AİS Sigorta CEO’su Halil İbrahim Ece oldu.
Tarih: 17-02-2024 23:23:07 Güncelleme: 17-02-2024 23:57:07 + -


Tüm İş Dünyası Derneği ‘TÜMİD’ ve Sigorta Aracılar ve Acenteler Derneği ‘SAAD’ Genel Başkanı Halil İbrahim Ece, AİS Sigorta’nın CEO’su oldu.

facebook-paylas
Tarih: 17-02-2024 23:23

AİS Sigorta CEO’su Halil İbrahim Ece oldu.

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren AİS Sigorta, Türkiye genelinde yeni bir yapılanma kararı alarak üst düzey yeni bir atama yaptı. Sigortacılık sektöründe uzun yıllardır faal olan Ece Sigorta’nın sahibi, Tüm İş Dünyası Derneği ‘TÜMİD’ ve SAAD Genel Başkanlığını yürüten, sektörün tanınan ve tecrübeli ismi Halil İbrahim Ece, AİS Sigorta’nın CEO’su oldu.
Halil İbrahim Ece yaptığı yazılı açıklamasında; 
“Uzun yıllara dayanan tecrübe ve bilgi birikimi bize "Müşteri Memnuniyeti"nin ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Geçen zaman içerisinde bunu önemli ölçüde gerçekleştirdik.
Sektöre girdiğimiz ilk günden itibaren yaptığımız ve yapacağımız yatırımları "Sürekli Müşteri Memnuniyeti"ni hedefleyerek bu konu üzerinde yoğunlaştırdık. Kusursuz hizmet vermek, müşterilerin en küçük sorununa dahi çözüm getirmek şirketimizin önemli felsefesi haline getirdik.
 
Bu temel görüş ve anlayış doğrultusunda ileriye yönelik büyük yatırımlar yapmayı hedefliyoruz. Başarımızın ardındaki gerçekleri daha net bilmeniz ve duymanız için şirketimizi aramanız ve bizlere ulaşmanız yeterli olacaktır. Her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı
 
Halil İbrahim Ece Kimdir?
 
13.12.1977 yılında Zonguldak İli Çaycuma İlçesinde doğdu. Sırasıyla İlköğretim ve Orta Okulu Kışla Köyünde okudu. Çaycuma Endüstri Meslek Lisesi Torna Tesviye Bölümü, İstanbul Ticaret Üniversitesi Sigortacılık ve “SEGEM” Lisansı, Bireysel Emeklilik Aracılığı “BES” Lisanslarını tamamladı. Haricinde, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Lisansı sonrasında Siyasi Bilimler Fakültesi öğrencisi olarak ta eğitim hayatına devam etmektedir. 
 İş hayatına 2000 yılında Sigorta Acenteliği ve Aracılık Hizmetleri alanında "ECE SİGORTA" adı altında firmasını kurarak sigortacılık sektöründe başladı. Sigortacılık sektörü yanı sıra İnşaat Malzemeleri ve Haber Ajansı sektörüne  girerek halen faal olan iki farklı firmanın kurucusu oldu. 
2007-2012 yılları arasında İstanbul Zonguldaklılar Derneği Başkan yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliğini yaptı. Çeşitli Sivil Toplum Örgütlerinde Dernek ve Federasyonlarda Kuruculuğu ve Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulundu. Birçok sivil toplum örgütlerinde üyelikleri haricinde "Zonguldak Sanayici ve İş Adamları Derneği" ZONSİAD kurucu üyesi ve Genel Başkanlığı, "Zonguldak Dernekleri Federasyonu" ZONDEF kurucu üye delegesi ve Genel Başkan yardımcılığı ve "Sigorta Aracıları ve Acenteler Derneği" SAAD kurucu üyesi ve Genel Başkan yardımcılığı görevlerini yürüttü. Ayrıca “Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu” KASTOB Delegesi ve “Karaelmas Kalkınma Derneği” KARAKDER’in kurucu üyeliği ve "Milad İş Dünyası Derneği" kurucu Genel Başkan yardımcılığı görevlerini icra etti.
2021 yılında yapılan SAAD 3.Olağan Kongresinde Sigorta Aracıları ve Acenteler Derneğinin Genel Başkanlığına seçildi. Son olarak 2023 yılı Haziran ayında yapılan Olağan Kongre sonucunda TÜMİD Derneğinin Genel Başkanlığına seçildi.
Siyasi hayatı olarak Yeniden Refah Partisi İstanbul il yönetim kurulu üyeliği, Yeniden Refah Partisi İl Başkan yardımcılığı, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez STK Başkan yardımcılığı, Yeniden Refah Partisi 1. ve 2. Olağan Kongrelerinde Büyük Kongre Delegeliği ve 28. Dönem Yeniden Refah Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı oldu.
2023 Temmuz'da gerçekleştirilen seçimlerde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB, SAİK İstanbul il Delegesi olarak seçildi.
Hali hazırda TÜMİD Genel Başkanlığı, SAAD Genel Başkanlığı, ZONSİAD Onursal Başkanlığı, Zonguldak Gençler Birliği Spor Yönetim Kurulu Üyeliği, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez STK Başkan yardımcılığı, Zonguldak il Sorumluluğu ve Yeniden Refah Partisi Büyük Kongre Delegesi olarak görevlerini yürütmektedir.
Yüzme, tenis ve yürüyüş sporları ile sinema, tiyatro ve kültürel etkinlikler ilgi alanı içerisindedir.
Seyahat etmek ve sosyal aktiviteler hobileri arasındadır.
İyi derecede İngilizce ve orta derecede Arapça bilmektedir.





FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI