Bugun...
SON DAKİKA

İlk Defa Açıklıyorum; Tüm İmkanlarımızla GAZZE'deyiz..!

 Tarih: 28-02-2024 13:20:00  -   Güncelleme: 28-02-2024 13:24:00
Muhammed Emin Akgüç

"Birkaç gün önce gazeteci-yazar Yusuf Kaplan bir konferans sırasında Cumhurbaşkanlığından arandığını ve kendisine Gazze'de olunduğunun bilgisinin verildiğini söylemiş, detay vermemişti. İşin sırrını biz açıklayalım.."

Terör Devleti İsrail Ekim ayından bu yana Filistin'in Gazze kentini aralıksız bombalamakta ve milyonlarca insanın hayallerini enkazlara gömerek 70-80 yıl önce olduğu gibi yerlerinden-yurtlarından etmektedir. Ne yazık ki bu bombardımana maruz kalan Onbinlerce Çocuk, Kadın, Yaşlı-Genç hayatını kaybetti ve kaybetmeye devam ediyor. Abluka altında ki Gazze'ye dışardan yardım girmediği gibi Mısır sınırındaki Refah Kapısı da bu saldırılardan nasibini alıyor. Dolayısıyla dışarıdan yardımın girmediği Gazze'de açlığa ve kıtlığa bağlı ölümler de yaşanmaya başladı.

Peki onbinlerce insan katledilmişken, insanlar açlıkla mücadele etmek için hayvan pisliğinden ekmek yaparak yiyorken, yüzlerce camii binlerce ev bombalanmış, milyonlar evlerinden olmuşken Türkiye olarak (çoğunluğu Müslüman olan) bizler neredeyiz.? Tabii ki GAZZE'deyiz..!

Siz şimdi soracaksınız;
Amerika'da fakültelerde Filistin'e destek eylemleri yapılırken bizimkiler Yıldız'da Çam Ağacı koruyordu, İspanya'da holiganlar Filistin bayrakları ile stadları donatıyorken bizimkiler kongrelerimizde "Filistin gündemimizde değil.." diyordu, Avustralya'da balıkçılar tarafından gemiler engellenirken bizimkiler İsrail'e giden gemi haberlerine erişimi engelliyordu, birileri fiili adım atarken bizimkiler miting yapmakla yetiniyordu. Nasıl oradayız..?

Şüpheniz olmasın sonuna kadar oradayız hemde ham maddemizle, meyve-sebzemizle, alın terimizle, emeğimizle oradayız.
Sadece 1-31 Ocak tarihlerinde yuvarlak rakamlarla;
57 Milyon $'lık Demir-Çelik
47 Milyon $'lık Kimyevi Madde
24 Milyon $'lık Bakliyat ve Zeytin
15 Milyon $'lık Sebze-Meyve
20 Milyon $'lık Çimento
7 Milyon $'lık Makina Aksam Parçaları
5 Milyon $'lık Su ve Hayvansal Ürünler ihraç etmişiz.
Peki bu ticaretin sebebi ve kaynağı nedir.?

Vefatının sene-i devriyesinde Allah gani gani rahmet eylesin, merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan hoca "gün gelecek İsrail ve Türkiye'yi bir birliğe dahil edecekler.." demişti. "One minute'lü" yıllar, Avrupa Birliği Türkiye ve İsrail'in de dahil olduğu PAAMK'ı (Pan, Avrupa, Akdeniz Menşe Kümülasyonu) kurdu. Serbest Ticaret Anlaşması düzeyinde olan bu kümülasyon sayesinde İsrail'le olan ticaret hacmimiz günden güne artıyor, 1,5 Milyar $'dan 9 Milyar $'a kadar çıkıyor. "One minute'lü" yıllar demişken; 2011 senesinde Malatya'da kurulan Kürecik Radar Üssünü unutmamak gerek. Hasılı kelam ham maddemizle, meyve-sebzemizle, gıdamızla, suyumuzla, alın terimizle, emeğimizle, koruma kalkanımızla GAZZE'deyiz.

İlk defa açıklıyorum; evet, tüm imkanlarımızla GAZZE'deyiz ama kimin safında kimin tarafında..

 

  Bu yazı 635 defa okunmuştur.
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI