Bugun...
SON DAKİKA

ULUSAL AJANS YAYINI HAYIRI OLSUN

 Tarih: 30-12-2023 15:40:00  -   Güncelleme: 30-12-2023 23:04:00
Mustafa Erikli

Müstekbel takipçi ve okurlarımıza merhaba;

Ulusalajans yayın hayatına başlması vesilesi ile emeği geçen tüm ekibe teşekkür etmek istedim.

Birçok alanın siyasetin hegomanyası altına alındığı günümüz şartlarında bir haber sitesi açmak, toplumun bilincini arttıracak yazılar kaleme almak ve doğru haberler hazırlamak ne kadar cesaret gerektiriyor ise bu haberleri yayınlamakta bir o kadar cesaret gerektirir. Ulusal Ajans yönetimini ve tüm ekibin cesaretini tebrik ediyorum.

Güçler ayrılığı ve erklerinin peşi sıra şifahi olarak konuşmalarımıza eklediğimiz medya gücüde maatteessüf kapitalizmin esaretinde can çekişmektedir. Uluslararası arenada ülkemize, milletimize ve değerlerimize yapılan haksızlıkları, iftiraları ve yaftaları püskürtmek, ulusal sınırlarımız içinde görevini layıkıveçhile yapanları takdir etmek, suistimal edenleri ifşa ederek hizaya getirmek gibi bir misyon anlayışı habercilik hayatında geçmişle anılır noktaya geldi.

Yasama, yürütme, yargı, emniyet, askeriye, devlet kurum ve kuruluşları, STK'lar, özel ve tüzel kişiliklerin gemisini kurtaran kaptan misali meydanı boş bulduğu bugün, vatandaşın sesi olan medya kuruluş ve yazarların bastırılması ile sesi kesilmiştir. Develeti yöneten hükümet temsilcilerinin alabildiğince yaptığı zulümleri çaresiz seyretmekten öteye gidemiyoruz.

Muhalefet partilerinin dahi yetişemediği problemlerin, çözüm üretemediği sorunların varlığını düşünürsek, onların dahi sesinin kısıldığı, sesisinin vatandaşa ulaşmadığı bir zaman diliminde, vatandaş sesini nasıl ve kime duyursun!?

Gereksiz tüm yasakların ve ambargoların kaldırıldığı, olabildiğince şeffaf ve özgür bir Türkiye özlemini her geçen gün hissediyoruz. İtibar suikastlerini tasvip etmiyoruz, yalan haberciliği ve aldatıcı haberciliği tasvip etmiyoruz elbette ama ülkenin gerçek sahibi olan milletin doğrusu ve yannışı ile her şeyi bilmesi gerektiği mutlaktır.

"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir." Ülküsünü hayata geçirmenin umudu, gayreti ve hayali ile yeni yılınızı tebrik ediyor, huzur, bereket, sağlık ve özgür bir dünya temenni ediyorum. En derin saygı, sevgi, hürmet ve muhabbetlerimle..

  Bu yazı 459 defa okunmuştur.
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI